Facebook Pixel

TJENESTER

POMADER OG SKJEGG PRODUKTER

VED VIATICUM GALLERY BARBERSHOP, TROR VI PÅ AT EN MANN SKAL FØLE SEG OG SE SITT BESTE UT. VI SPESIALISERER OSS PÅ POMADER OG SKJEGG PRODUKTER, GROOMER, STYLER OG GIR VEILEDNING FOR Å SKAPE EN UNIK OPPLEVELSE FOR DEN MODERNE MANNEN.

pomader og skjegg produkter

Forbedre din stellrutine med Reuzels fantastiske pomader og skjegg produkter. Vår presisjonsutformede samling er designet for dagens kresne herrer. Opplev den foryngende følelsen av en varm håndkle-seremoni som skjemmer bort huden din, og unn deg nærende produkter som sikrer det perfekte lerretet for feilfri styling og stell. Oppdag kunsten av stell med Reuzels pomader og skjeggprodukter.

beste barbershop i oslo
beste barbershop i oslo

Pomader

Øk pleierutinen din med toppen av luksus – Reuzels pomade av topp kvalitet. Disse pomadene er laget til perfeksjon og tilbyr et fortreffelighetsnivå som er uten sidestykke. Opplev kunsten å stelle på sitt beste og omfavn raffinementet til Reuzels luksuspomade. Din stil, perfeksjonert.

Skjegg Produkter

Omfavn selve symbolet på raffinement i skjeggpleieregimet ditt med Reuzels førsteklasses skjeggprodukter. Våre skjeggprodukter er omhyggelig formulert og representerer toppen av fortreffelighet i pleieindustrien. Opplev finessen med pleie på sitt høydepunkt og fordyp deg i den raffinerte elegansen til Reuzels luksuriøse skjeggprodukter. Hev stilen din til perfeksjon.

GRATIS TILBUD

HÅRVASK

Sjampo og balsambehandling designet for å holde håret ditt fullt av glans og glans.

DRIKKEVARER

Kaffe og Red Bull.

ANSIKTS
DAMPBAD-MYKT HÅNDKLE

Eteriske oljer slapper av og trekker inn i huden før eller etter enhver klipp eller barbering.

MASKIN MASSASJE

Den gamle avslutningen på frisørturen din – hode, nakke og skuldre massert av en klassisk håndholdt massasjemaskin.

Scroll to Top

✂️ Friske klipper, Frie vinger 🚀! Oppdag Oslos heteste nye sted, Viaticum - Barbers, der stil møter energi! Takk til våre venner hos Red Bull, hver klipp følger med en GRATIS energidrikke. Kom for klippen, bli for vingene! 💇‍♂️💈